بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی

این روز ها دسترسی به بسیاری از شبکه های اجتماعی از طریق موبایل بسیار ساده تر و فراگیر تر است. این موضوع سبب شده تا در حال حاضر اجرای کمپین های تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی که اپلیکیشن موبایل آنها محبوبیت بیشتری دارد مانند اینستاگرام موفقیت بهتر و سریعتری را در اغلب موارد به همراه داشته باشند.نرم افزار پیام رسان تلگرام اساسا شبکه اجتماعی محسوب نمیشود، به واسطه استقبالی که در برخی کشورها مانند ایران از آن شده، مانند یک شبکه اجتماعی محلی عمل میکند. لذا میتوان همان استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی را برای آن نیز پیاده کرد.

یکی دیگر از مزایای شبکه های اجتماعی موبایلی آشنایی بیشتر افراد با یکدیگر است. در شبکه های مانند فیس بوک معمولا اغلب دوستان شما را افرادی تشکیل می دهند که شاید تاکنون آنها را در دنیای واقعی ملاقات نکرده باشید اما در شبکه های اجتماعی معمولا بیشتر دوستان شما مخاطبان تلفنتان هستند که یا نسبت های خویشاوندی با شما دارند یا از دوستان ، نزدیکان و آشنایانی هستند که قبلا آنها را می شناسید.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی در نهایت منجر به تبلیغات دهان به دهان الکترونیک می شود که این نوع از تبلیغات باعث می شود تا ارزش و اعتبار پیام بازاریابی شما بسیار بیشتر از سایر حالات باشد و مشتریان جدیدتر بسیار ساده تر به تبلیغ شما اعتماد می کنند ، زیرا زمانی که یکی از آشنایان آنها پیام بازاریابی شما را به اشتراک می گذارد ، فرد پیام تبلیغاتی شما را از طریق یکی از دوستان و آشنایانش دریافت نموده و این به معنی تایید شدن پیام شما توسط یک فرد آشناست.

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، افزایش ترافیک یا ورودی وب سایت یا کسب توجه به یک موضوع از طریق رسانه‌های اجتماعی است. برنامه‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی معمولاً تمرکز بر تلاش برای ایجاد محتوایی دارند که بواسطه آن بتوانند توجه مخاطبین را در آن پلتفرم‌ها جلب و خوانندگان را تشویق به اشتراک‌گذاری آن در بین رسانه‌های اجتماعی کنند. تبلیغ دهان به دهان الکترونیکی (eWoM) منجر شده اشاره به هرگونه اظهارنظری دارد که مصرف‌کنندگان از طریق اینترنت (به عنوان مثال وب سایت‌ها، رسانه‌های اجتماعی، پیام‌های فوری، فیدهای خبری) در رابطه با یک رخداد، کالا، خدمات، برند یا شرکت به اشتراک می‌گذارند. زمانی که پیام اشاره شده از کاربری به کاربر دیگر پخش و برفرض پیچیده شود، چون از یک منبع شخص ثالت و موثق می‌آید، نتیجه آن شکل‌گیری نوعی بازاریابی در رسانه به دست آورده شده در عوض رسانه پولی، است.

به صورت کلی به فرآیند جلب توجه مخاطبان در راستای اهداف تجاری از طریق شبکه های اجتماعی ، بازاریابی شبکه های اجتماعی گفته می شود. بازاریابی شبکه های اجتماعی می تواند با هدف برند سازی و معرفی برند یا فروش محصول و یا هدایت کاربران به وب سایت صورت پذیرد.

محتوای تولید شده برای محیط مجازی باید کوتاه، جذاب و با قابلیت انتشار حداکثری باشد.ایجاد محتواهای آموزشی، الهام‌بخش و خلاقانه به همراه هویت گرافیکی برند شما ، به توانایی تولید کننده محتوا شما بستگی دارد. می توانید جهت یادگیری بیشتر ، مقاله های منتشر شده در سی یو وب در رابطه با نحوه درست تولید محتوا را مطالعه نمایید نمایید.

* استراتژی های بازاریابی شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه های اجتماعی

رقابت در شبکه های اجتماعی

تبلیغ صفحه شبکه های اجتماعی

طراحی و ساخت صفحات شبکه های اجتماعی

* مهمترین اهداف برای استفاده از روش بازاریابی شبکه های اجتماعی

برندسازی

افزایش ترافیک وب سایت

تغییر و تحول در کسب و کار

جذب مشتری از طریق نام برند

دریافت بازخورد و ارتباط با مشتریان درباره محصول و خدمات

گروه مشاوران راشنو با استفاده از تجربه تیم اجرایی و مشاوران متخصص در زمینه تبلیغات توانسته است با نیاز سنجی و برنامه ریزی عملیاتی گامی اثر بخش در زمینه تولید بر دارد . شما میتوانید برای درخواست مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید .